sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Retroreklaami: Costa Rica

Perjantaisin, töiden ja opintojen keskeytyessä hetkellisesti, ihmisen mieli vapautuu ja työviikon huolet jäävät mielestä pois. Laiskan sunnuntai-iltapäivän kuluessa seuraavan viikon realiteetit valuvat hitaasti takaisin mieleen: yks kaks yllättäen viikonlopunviettäjä muistaa, että maanantainahan piti palauttaa käännös/essee/psykologinen itsearvio/artikkeli/poliisiraportti/väitöskirja! Pyhärauha rikkoontuu surkealla tavalla, leppoisan illan sijaan edessä häämöttää tuskainen yö ilman lepoa. Silloin kannattaa nauttia muutama kupponen kahvia, rauhoittua ja käydä työhön levollisin mielin:



Viimeistään kolmen aikaan yöllä nokturnaalinen puurtaja saavuttaa kahvin ja unenpuutteen voimalla runouden sfäärit, josta hakea inspiraatiota vaativimpiinkin työtehtäviin:



Aamun sarastaessa työn sankari on viimein saanut toimensa päätökseen. Uusi työviikko odottaa, ja koska nukkuakaan ei enää ehdi niin päivänsä voi aloittaa vaikka... kupillisella kahvia?

4 kommenttia:

  1. Ohhohhoh, tuo on ihan huippu tuo mörököllijuttu! Toimii joka kerta! :-))) t.Santtu

    VastaaPoista
  2. Olin jo ehtiny unohtaa nää loistavat mainokset! Kiitos muistutuksesta. :)

    VastaaPoista
  3. Sun pitää herättää tää blogi henkiin! Tänä miehille suunnattujen hammastahnojen ja voikunmullakinolistoilaktoosi-intoleranssi -jugurttien kulta-aikana mä suorastaan himoitsen päästä lukemaan minkälaista reklaamiraivoa esim. ko. tuotteiden markkinointi herättää.

    VastaaPoista