sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Retroreklaami: Costa Rica

Perjantaisin, töiden ja opintojen keskeytyessä hetkellisesti, ihmisen mieli vapautuu ja työviikon huolet jäävät mielestä pois. Laiskan sunnuntai-iltapäivän kuluessa seuraavan viikon realiteetit valuvat hitaasti takaisin mieleen: yks kaks yllättäen viikonlopunviettäjä muistaa, että maanantainahan piti palauttaa käännös/essee/psykologinen itsearvio/artikkeli/poliisiraportti/väitöskirja! Pyhärauha rikkoontuu surkealla tavalla, leppoisan illan sijaan edessä häämöttää tuskainen yö ilman lepoa. Silloin kannattaa nauttia muutama kupponen kahvia, rauhoittua ja käydä työhön levollisin mielin:



Viimeistään kolmen aikaan yöllä nokturnaalinen puurtaja saavuttaa kahvin ja unenpuutteen voimalla runouden sfäärit, josta hakea inspiraatiota vaativimpiinkin työtehtäviin:



Aamun sarastaessa työn sankari on viimein saanut toimensa päätökseen. Uusi työviikko odottaa, ja koska nukkuakaan ei enää ehdi niin päivänsä voi aloittaa vaikka... kupillisella kahvia?

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Reklaamiriemu: Suomi-Ruotsi-maaottelu

Ei mennyt ihan nappiin nää Daegun kisat Suomen osalta. Ei kiskaissut poika Pohjantähden alta keihästä kaukaisuuteen, mentiin virsta väärään 50 kilometrin kävelyssä. Leijona painaa päänsä häpeästä, sillä edes yhtä ainoaa pistesijaa ei näistä kisoista herunut.

Voi perkele.

Ei Pohjoismaissa kovinkaan hulppeisiin tuloksiin muutenkaan ylletty. Norja sentään onnistui puristamaan yhden hopeamitalin, vaikka pettymys sekin oli kun kullan kimallusta piti olla tulossa. Kaikkein kauhein isku vasten Suomi-neidon kasvoja on kuitenkin se, että ruotsalaiset saivat kolme pistesijaa! Tässä on kostoiskun paikka, ja tilaisuus tarjoutuu onneksi aivan piakkoin. Silloin Maamme-laulu kajahtaa isänmaallisesta kurkusta, silloin Suomellakin on mahdollisuus voittaa jotain! Hyvä Suomi!