torstai 1. huhtikuuta 2010

Retroreklaami: Kinder

Pääsiäinen, joulun lisäksi vuoden mainioin aika suklaan mussuttamiselle! Maku suklaamunien suhteen on ehkä kehittynyt sen verran, että ihan perusyllätysmunat eivät enää samalla tavalla kiehdo kuin lapsena. Niiden suklaa on melko imelää ja tunkkaista, eivätkä ne yllätyksetkään kovin suurta riemua jaksa enää herättää. Jos kuitenkin Mignon-munan sijaan haluaa hieman lapsekkaamman vaihtoehdon, niin Kinder-muna on melko hyvä valinta. Lapsuudessakin ne olivat mahtavia, tässä hiukan mainosmateriaalia väitteen todistamiseksi:Myönnän, että  nostalgiatrippi on sanoinkuvaamaton. Keräilin noita mainoksessa näytettyjä krokotiileja ala-asteikäisen maanisella antaumuksella. Kaupassa käydessäni keräsin aina mukaani monta Kinder-munaa ja punnitsin niitä hedelmävaa'alla, sillä yleisesti ottaen krokotiililelut olivat painavampia kuin muut yllätykset. Aika hyvällä prosentilla onnistuinkin saamaan krokotiileja typerien koottavien härveleiden sijaan. Näin kun asiaa ajattelee, Mignon-munien syöminen on aika tylsää. Niistä ei edes toivo löytävänsä yllätyksiä sisältä.

3 kommenttia:

 1. Voi nostalgia tosiaan. Täytyy kyl todeta et meil on niin kovin iso ikäero, et noi krokot oli vähän myöhään kiinnostaakseen mua. Meiän ikäpolven suosikki oli kilpikonnat (tais olla just vuotta ennen krokoi tai jotain).

  Ja sinä kiero lapsi! Mul ei käyny mielessäkään punnita munia! Hitsit! Meni elämä vaan siinä arpoessa!
  -Santtu

  VastaaPoista
 2. Kunnon pikku kapitalistina mä halusin parhaan mahdollisen vastineen rahoilleni Kinder-ostoksilla käydessäni :-) Näissä jutuissa sen näkee, että on ne pienetkin ikäerot suuria joissain tapauksissa ;-D

  VastaaPoista
 3. Haha! :D Mä oon hei keränny sekä kilppareita että krokoja. :D Mut muistan hei ne sun kokoelmat! :) Musta on tylsää että tommoset kunnon yllärit on lopetettu kokonaan. (ja en mä vaan ikinä keksiny että niitä olis voinu punnitakin niitä munia!)

  VastaaPoista