perjantai 7. toukokuuta 2010

Retroreklaami: Illodin ja Ajax

Ah, kevät! Raikas tuulenvire hyväilee poskia, tuoksuvat kukat avaavat nuppunsa, pieni virvoittava sadekuuro huuhtoo katupölyt pois ja jättää jälkeensä virkistävän tuoksun... Mutta mikä ihme lemu nenän alla tuntuukaan? Jos vastaus ei ole koirankakka, kannattaa kenties sijoittaa hyvälaatuiseen suuveteen. Raikastuneen hengityksen lisäksi  suuvesi voi avittaa keväistä lemmenkirmailua:



Pelimies, hanki Illodin! Parisuhdemies, älä hanki Illodin, sillä muuten kaupungilla käveleminen rakkaimpasi kanssa voi päättyä lyhyeen. Voisin kuvitella olevan avomielisimmällekin avovaimolle hieman rassaavaa, kun joka kerta miehen hengittäessä ulos uusi nainen liimaantuu kiinni huuliin. Jollain tapaa hengitys täytyy kuitenkin saada raikkaaksi! Olisiko Ajax-pastilli hieman turvallisempi vaihtoehto?



Ja taas naiset kaatuu! Parisuhdemies vetää jälleen lyhyemmän korren, sillä hänen ympärillään pyörtyilevät naiset lähinnä haittaavat kävelemistä vaimokkeen kanssa ostosreissulla käydessä. Pelimies taas pääsee helpolla, naista ei tarvitse edes vaivautua naurattamaan ja jo päästään tositoimiin. Ajax-pastillien tyrmäystippamainen teho on tietenkin hieman kyseenalainen tapa iskeä muijia, mutta siitä ei pelimies välitä! Miehiin menevä, naisiin tehovava Ajax-pastilli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti