tiistai 22. syyskuuta 2009

Retroreklaami: Aromipesä

Kuinka olisikaan mahdollista unohtaa television tekstiviestipalstojen rikastuttajaa Aromipesää? Tätä lievän härskillä nimellä siunattua keittiövälinettä markkinoitiin useampaan otteeseen Ostos-TV:llä legendaarisilla mainoksilla. Mikko-kokin ohjeita noudattaen sai varmasti maittavaa ruokaa, joskus jopa saman vuorokauden sisällä. Tässä esimerkkinä broileripadan ohje.



"Mikko, missäs vaiheessa meidän pata on?" "Joo, mä luulen, että se on valmista. Niin kuin se onkin." Mikko-kokki, anna karismasi loistaa meidän yllemme tänäkin päivänä! Mutta kyllä vanhakin osaa: Anne, harmaassa jakkupuvussa keikaroiva perheellinen, joogaa harrastava bisnesnainen esittää ainakin Aromipesän hyvät ominaisuudet selkeästi.



Annen käyttämällä Aromipesällä on myös vanhatestamentillisia ominaisuuksia: siellä on aina ruokaa! Unohda manna taivaasta, osta Aromipesä!

2 kommenttia:

  1. Voi ihastuttava Aromipesä! Kuinka se onkaan päässyt unohtumaan xD

    "Nyt sinun ei enää tarvitse käyttää tuntitolkulla aikaa ruuan valmistamiseen." Eipä niin. Olet viideltä kotona työpäivän jälkeen, keität aineksia viisi minuuttia ja sitten vain odottelet kolme tuntia, että ruoka valmistuu. Eihän siinä kovin montaa tuntia tarvitse nälissään olla...

    VastaaPoista
  2. Facebookissa on faniryhmä aromipesälle

    VastaaPoista