sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Retroreklaami: Alkon seksivalistusta

Hyvää uutta vuotta ja numeraalisesti uutta vuosikymmentä! Railakkaan juhlinnan yhteydessä öristyt uuden vuoden lupaukset on tullut aika lunastaa, ja tipaton tammikuu odottaakin monia juhlijoita ikuisena ja kuivana kuin Saharan autiomaa. Reklaamiraivo haluaa auttaa alkolakkoisia lukijoitaan laittamalla esille pienen kannustusvideon. Seuraava musiikkivideo on Alkon sekä sosiaali- ja terveyshallituksen yhteinen muistutus siitä, että viinapirun karttamisesta voi seurata jotain hyvääkin.



Näin vuonna 1991. Niin hieno sanoma kuin tässäkin mainoksessa on, niin luulisin jo 90-luvun nuorilla olleen naurussa pitelemistä tämän tekeleen nähdessään. Valistusvideo ei vaan voi olla cool, sori. Mietityttämään jää vain se, miten seksi tehdään kännissä "aina väärin päin"? Ehkä en vain halua tietää.

1 kommentti:

  1. No huh huh. On tullu nähtyä mut aina se vaan säväyttää. Tai ainaki liikuttaa. Ihan paras on se ihan melkeen lopussa välähtävä kuva jalkaan (=peenikseen) puettavasta sukasta (=kondoomista). Jei mikä eufemismi!
    t.Santtu

    VastaaPoista